logo theatex holland start pagina theatex de diensten van theatex portfolio theatex contact met theatex einde navigatie
sfeerbeeld
Naam: De belevenis

Datum: 2009

Product: Doeken in permanent vlamwerend TreviProject omschrijving:

De reizende Belevenis is een spiksplinternieuw uitgaanscentrum van ruim 1600m2 voor mensen die functioneren op een zeer laag niveau en die baat hebben bij rustige activiteiten gericht op zintuiglijke stimulering.

Stichting de Belevenis werd in april 2008 opgericht; een nieuwe landelijke organisatie! Met al haar activiteiten zal Stichting de Belevenis voorzien in een groeiende uitgaansbehoefte van dementerende ouderen, mensen met een ernstige verstandelijke handicap en hun omgeving.

Ouders, familieleden, en begeleiders worden in staat gesteld om samen uit te gaan; een dag op te trekken in een omgeving, waar zij zich welkom voelen, anderen kunnen ontmoeten en samen kunnen ‘genieten’. Ontspannen, beleven, cultuur en kunst zijn hierbij de kernwoorden. Onderlegger is dat wij de samenleving bewust willen maken van het recht op gelijke kansen.

THEATEX heeft voor deze nobele en dappere onderneming de doeken mogen leveren voor de verschillende kamerscheidingen. Deze zijn gemaakt van permanent vlamwerende Trevi in verschillende kleuren waardoor solide en veilige scheidingen gemaakt werden in diverse kleuren welke prachtig aansluiten op de desbetreffende thema’s.teru schaduw onder contact met theatex 0297263087