logo theatex holland start pagina theatex de diensten van theatex portfolio theatex contact met theatex einde navigatie
sfeerbeeld
carre
Naam: Stardust Circus voorstelling: Pirates, Pirates

Datum: 2007

Product: Aankleding voorstellingProject omschrijving:

Naar een ontwerp van Jan Aarntzen heeft THEATEX samen met de fa. Roma meerdere doeken gemaakt. De zeilen zijn compleet van katoen en hebben hun oude en verweerde look gekregen door beschildering met speciale technieken.

Zie hieronder de samenvatting van de voorstelling:

“Pirates Pirates” speelt zich af op de zeven wereldzeeën die in vorige eeuwen door vele gevaarlijke piratenschepen bevolkt werden. De stoere zeebandieten van weleer spreken nog steeds tot ieders verbeelding. Met de beste circusartiesten uit Mongolië, Rusland, India en Maleisië worden de onverschrokken piraten wel op zeer opwindende wijze vertolkt. Ruim honderd personen werken mee aan dit spektakel, dat in Carré zijn wereldpremière beleeft. De talrijke, internationaal bekroonde, topacts allemaal in piratenstijl, tonen slagvaardig hun huiveringwekkende kunsten. Spectaculaire zwaardgevechten waarbij vrouwelijke piraten niet voor hun mannelijke kompanen onderdoen, benemen het publiek de adem. Naast spanning en sensatie is er ook passie en hartstocht.

“Pirates Pirates” is een coole, energieke familievoorstelling voor jong en oud. Ouderen zullen nostalgisch terugdenken aan de bloedstollende romantische piratenfilms met Errol Flynn en voor jongeren is het, na alle huidige piratenfilms, nu de kans de piraten live te beleven en zelf getuige te zijn van hun spannende avonturen in de piste van Carré.teru schaduw onder contact met theatex 0297263087